F1 kwalificatie

Choisissez parmi des contenus premium Kwalificatie F1 de la plus haute qualité. De kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan in Baku vindt plaats op zaterdag 11 juni 2022.


Max Verstappen Red Bull Racing Rb12 Brazilian Gp Qualifying Diamond Painting Car Racer Super Sport Cars

De kwalificatie voor de Grand Prix van Groot-Brittannië wordt vandaag aan het einde van de middag verreden maar niet voordat de coureurs nog één keer de baan op mogen voor een oefensessie.

. GPFans bied een diepgaande analyse van elke Grand Prix van Australië tot Abu Dhabi. Bekijk dan deze pagina. Diezelfde tijd overigens wordt een dag later tevens aangehouden.

De kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië begint namelijk om 1600 uur Nederlandse tijd. Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Canada 2022. Formula One Calendar for 2022 season with all F1 grand prix races practice qualifying sessions.

Ik ben ontzettend blij vandaag. Daarmee kent Verstappen een goede uitgangspositie al is het allemaal nog lang niet beslist en zal er in. Hoe laat F1 live kijken Viaplay en meer Na een weekje rust staat de volgende back-to-back serie alweer te wachten op de Formule 1-teams en -coureurs.

Wil je een overzicht van alle tv-aanbieders voor het hele seizoen. Zo 1500 - 1700. F1 - The Official Home of Formula 1 Racing Enter the world of Formula 1.

Retrouvez le calendrier Formule 1 2022 complet tous les grands prix et qualifications du plus grand championnat automobile. De hele kwalificatie was erg lastig en elke ronde was een nieuw avontuur vanwege de baanomstandigheden Charles Leclerc. Formule 1 kwalificatie Silverstone.

Mijn eerste pole op Silverstone in de regen is iets speciaals dat ik nooit zal vergeten. Uitslag kwalificatie GP van Groot-Brittannië 2022. Zo ook de kwalificatie.

FORMULA 1 ROLEX BELGIAN GRAND PRIX 2020 - QUALIFYING. De Spanjaard noteerde met een 140983 de snelste rondetijd tijdens de kwalificatie op zaterdagmiddag en versloeg zodoende Max Verstappen. Silverstone is bij veel Formule 1-fans een populaire bestemming.

De race op Silverstone is een ware klassieker en vanwege het uur tijdverschil beginnen alle sessies een uur later dan je mogelijk gewend bent. We geloven dat een nieuwe generatie opwindende uitgesproken coureurs de F1 populairder dan ooit zal maken. Trouvez les Kwalificatie F1 images et les photos dactualités parfaites sur Getty Images.

In Q1 zagen we Nicholas Latifi beide Aston Martin-coureurs en verrassend genoeg ook beide. Met 4 POVsperspectieven van Bosbrandt Gio Joep Mauro Mikie van de Vrijdag 1Seizoen 3 Race 523 KwalificatieF1 2020 Monaco Grand Prix Circuit de M. De Red Bull Racing-coureur start vanaf P2 met Charles Leclerc direct achter zich.

Ferrari Red Bull Racing en Mercedes komen als laatste de pitstraat uit Sergio Pérez voorop gevolgd door Carlos Sainz Leclerc Verstappen Hamilton en George Russell als laatste. Home F1-nieuws Verstappen Kalender Stand Volledig menu F1-nieuws Max Verstappen. De Grand Prix van Azerbeidzjan wordt onder andere live uitgezonden door F1TV en Viaplay.

Van Max Verstappen tot Lewis Hamilton Daniel Ricciardo tot Sebastian Vettel. 08 - 10 jul. Hij was Fernando Alonso en Carlos Sainz te snel af.

De lichten aan het einde van de pitstraat van het Baku City Circuit gaat om 1600 uur op. RN365 Podcast delivered by DHL Direct na de zomerstop weten we of Verstappen kampioen wordt. Kwalificatie Groot-Brittannië live kijken.

Max Verstappen heeft de poleposition voor de Grand Prix van Canada veroverd. Helaas spinde ik in die laatste ronde in Q3 en zette. Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1 maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Enter the world of Formula 1. Choisissez parmi des contenus premium F1 Kwalificatie de la plus haute qualité. De kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Canada op het Circuit Gilles Villeneuve in Montreal wordt verreden op zaterdag 18 juni 2022.

Your go-to source for the latest F1 news video highlights GP results live timing in-depth analysis and expert commentary. Grand Prix Groot-Brittanië Silverstone 2022 Kwalificatie. De antwoorden op deze vragen gaan in het aankomende uur komen want om 1600 uur staat de start van de kwalificatie voor de Grand Prix van Groot-Brittannië gepland.

Williams in de persoon van Nicholas Latifi beide Alfa Romeos en de AlphaTauris zijn als eerste naar buiten in Q2. Wed op kwalificatie Groot-Brittannië. De coureurs maken zich op voor de kwalificatie in aanloop naar de Grand Prix van Groot-Brittannië.

Volg hier live de kwalificatie voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. In de regen beloofde het een spannende kwalificatie te worden in Canada. Registreer je bij de aanbieders om zelf live beelden te zien van de sessies.

28 30 Aug 2020 Circuit de Spa-Francorchamps Spa-Francorchamps. Za 1600 - 1700. Zo 1600 - 1800.

Wordt het pole voor Max Verstappen Charles Leclerc of een van de overige achttien Formule 1-coureurs. Via dit liveblog houden onze F1-journalisten ter plaatse je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen tijdens de kwalificatie op Silverstone. Vr 1700 - 1800.

Ferrari Carlos Sainz. GPFans brengt je dichter bij de coureurs zowel op- als buiten het circuit. De eerste race van dit tweeluik vindt aankomend weekend plaats op Silverstone een week later staat de Grand Prix van Oostenrijk op het programma.

Dit zeiden de rijders na de kwalificatie. Trouvez les F1 Kwalificatie images et les photos dactualités parfaites sur Getty Images. Max Verstappen heeft veel vertrouwen kunnen tanken in de derde vrije training want de Nederlander was ruim vier tienden sneller dan Sergio Pérez en Charles Leclerc.


Kwalificatie Formule 1 Grand Prix Van Japan 2017 Grand Prix Formule 1 Japan


Pin Op Nieuws


Pin On Nieuws


2020 British Gp Max Verstappen Red Bull 3200x2133 F1porn レッドブル レッドブル ホンダ ホンダ F1


Verstappen Crasht Tijdens De Kwalificatie In Bahrein Bahrein Formule 1


Red Bull Racing Op Twitter Max Finishes Fp3 In P4 With A 1 45 034 While Daniel Finishes In P6 With A 1 45 286 Bring On Quali Belgian ベルギー スパフランコルシャン ルクレール


Life In The Fast Lane Red Bull Racing Training Seizoenen


Pin Op Nieuws Buitenland


Verstappen Verliest Poleposition In Mexico Door Negeren Gele Vlag Grand Prix Vlag Mexico


Verstappen Zet Met Derde Plek Op Silverstone Beste Kwalificatie Ooit Neer Formule 1 Grand Prix Hamilton


Op Deze Plek Heeft Max Verstappen Zich Gekwalificeerd Racewagens Red Bull Racing Top Gear


Verstappen Rijdt Elfde Tijd In Kwalificatie Door Crash Magnussen Canada Ferrari


Kwalificatie Formule 1 Grand Prix Van Oostenrijk 2017 Grand Prix Formule 1 Oostenrijk


Tevreden Max Verstappen Prima Kwalificatie Tevredenheid Monaco


Max Verstappen Komt Niet Verder Dan P7 In Natte Kwalificatie Red Bull Racing Formula 1 Red Bull


Spanish F1 Grand Prix Race F1 Fanatic Racing Grand Prix Formula 1 Car Racing


Max Verstappen Shocks Lewis Hamilton Win Malaysian Gp Red Bull Racing Malaysian Grand Prix Max Verstappen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel